top

 

Robotsvejsning

Hos MOHO Works tilbyder vi den seneste teknologi inden for robotsvejsning. Vi kan robotsvejse alt fra enkelte emner til komplicerede emner i serieproduktion


Robotsvejsning er en funktion hvor en robot overtager svejsearbejdet fra det manuelle svejsearbejde. At svejse komponenter og emner med robotsvejs sikrer en større præcision, effektivitet og en hurtigere fuldførelse, særligt ved serieproduktion.

Hos MOHO Works kan vi tilbyde den seneste teknologi inden for robotsvejsning. Med vores Trumpf laser svejserobot kan vi udføre opgaver som ikke er muligt at lave på traditionel vis. Svejsning med vores robot sikrer millimeterpræcis svejsning, da robotten ud fra et computerstyret program (også kaldet CNC), kan præcisere og udføre svejsningen med en langt større præcision end ved manuel svejsning.

Der er generelt store besparelser at hente ved robotsvejs, da en robotsvejsning generelt er 3-8 gange hurtigere end manuelt svejsearbejde. Vi tilbyder også manuelt svejsearbejde, hvorfor vi derfor både kan tilbyde enkelte emner, samt serieproduktion af simple såvel som komplicerede emner.