MOHO Works

Laser & Stans

En verden af muligheder

Teknologisk har laserskæring efterhånden haft en del år på bagen. Teknologien bliver konstant forfinet og leverer i dag en enestående præcision og kvalitet. Hos MOHO Works benytter vi udelukkende laserer fra den tyske producent Trumpf som er verdensledende indenfor laserteknologi.

Vi har i dag to forskellige laserteknologier til rådighed CO2 laser og fiber laser. Vores CO2 fladbed laser er eminent til at producere emner i tyndplade så der ikke følgende er behov for afgratning.

Vores fiber laser maskine er en kombineret laser og stans, hvilke åbner for en masse muligheder som en ren laser ikke giver. Fiber laseren giver et rent og pænt snit, men skal typisk afgrates. Stanse dele er en verden for sig. Her åbner sig et hav af mulighed som undersænkning, gevindskæring, optryk, præning, gravering, buk, rulleafgrat og meget mere. Når man har laser og stans i samme maskine får man de maksimale fordele fra begge teknologier i en og samme proces. De mange formgivenings muligheder sparer en masse efterfølgende håndteringer som ellers typisk foretages manuelt. I sidste ende sparer det tid og giver billigere og mere ensartede produkter.

For at få maksimal udnyttelse af maskinparken og begrænse den manuelle håndtering er begge vores maskiner udstyret med robotter til automatisk indlægning af plader og automatisk udtagening af skårne dele og restgitre. Det betyder at maskinerne kan køre ubemandet i længere tid ad gangen og frigive operatøren til forberedelse af nye opgaver. Det giver et godt flow og load balancing.

Produktionsforberedelsen er helt afgørende for det gode resultat og det er et samspil mellem den tekniske tegner, maskin programmør og maskin operatør. Hos MOHO Works har vi valgt at benytte Trumpf’s nyeste software platform således at processen med, at vi omsætte kundens tegning til filer og programmer som vores maskiner benytte bliver reduceret til et absolut minimum. Det sparer tid og penge, og ikke mindst giver det os en agilitet i omsætning fra ide til handling.

MOHO Works A/S

Vi skal være lidt bedre i dag, end vi var i går

© Copyright 2023 MOHO Works A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®