MOHO Works

Emner og kabinetter til elektronik

Høj finish og ensartethed

MOHO Works har en lang tradition for at levere emner til producenter og udviklere af elektronik. Opgaverne er meget forskelligeartede, men fælles er at der oftest indgør hele eller dele til det færdige kabinet, hus, kasser, covers eller hvad det nu kaldes hos kunden.

Da kabinettet er en synlig del stilles der høje krav til den visuelle finish af slutproduktet. Ofte er der krav til efterbehandling som eks. maling, silketryk, slibning, gravering eller noget helt andet. Vi hjælpe med at varetage alle dele af processen og samarbejder med en lang række af specialister på hvert sit område, så vi sikre at vores kunde kun skal forholde sig til MOHO Works som leverandør og samarbejdspartner.

Præcision er nøglen

Men der er ikke kun krav til det visuelle. Elektronik komponenter, printplader, ledinger m.m. skal monteres på noget. Der er ofte ønske om gevind, presstag, boltsvejsstag m.m. til brug i montagen. Det er vigtigt at alle de metaldele vi leverer passer samme og er ensartede så det i sidste ende letter montagearbejdet.

Design og visuel kvalitet

Design og visuel kvalitet er blevet stadig vigtigere for vores elektronikkunder, og vi har haft succes med at levere produkter med enestående visuel kvalitet og design. Som samarbejdspartner hjælper vi med at optimere processen fra start til slut herunder design, materialevalg og efterbehandling.

MOHO Works A/S

Vi skal være lidt bedre i dag, end vi var i går

© Copyright 2023 MOHO Works A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®