MOHO Works

Lasersvejs & Robot

En vision udover standarden

Hos MOHO Works tilbyder vi den seneste teknologi indenfor robotsvejsning. Vi har været på en revolutionerende rejse, som langt fra er slut endnu.

De senere år har vi været igennem en stor transformation fra traditionelt smedeværksted til robotstyret moderne produktionsvirksomhed.

Et er at indkøbe robotter, det kan enhver. Noget helt andet er at samarbejde med dem og forstå at drage fordele af de mange muligheder, som robotterne giver. Dertil kommer en forståelse af robotternes begrænsninger og deres muligheder helt nede på den enkelte opgave.

Den nyeste teknologi

Hos MOHO Works kan vi tilbyde den seneste teknologi inden for robotsvejsning af tyndplademetal. På vores fabrik udfører vores Trumpf lasersvejserobot opgaver, som ikke er muligt at lave på traditionel vis.

Svejsning i tyndplade er en delikat sag, som robotter på forskellige måder kan hjælpe os med at forfine og udvikle. Tynde metalplader er følsomme over for varme og deformeres, ved konventionelle svejsemetoder som MIG/MAG, TIG m.m.

Ved lasersvejsning reduceres risikoen for uhensigtsmæssig varmeeksponering, hvilke spare efterfølgende opretning. Dette er blot en af mange fordele ved lasersvejning.

Kombination af teknologier

Vi ser flere og flere opgaver hvor det med fordel kan udnytte forskellige svejseteknologier i kombination. Udover vores lasersvejserobot har vi også en TIG svejse cobot, som egne sig til andre typer af opgaver. De to robotter i kombination og evt. i samarbejde med manuel svejs, giver os en unik mulighed for at udnytte teknologien hvor den er stærkest.

Vores erfarne svejsere mestrer forskellige svejsemetoder, herunder MIG/MAG, TIG og punktsvejsning.

Hos MOHO Works er vi i konstant udvikling og er investerings parate og villige til at indsluse nye svejseteknologier efter behov.

6 stærke fordele ved MOHO Works robotsvejs

Ensartethed

Da vores robotter udfører deres opgaver med høj præcision og gentagelsesnøjargtighed, sikrer vi en ensartet kvalitet på svejsningen, som både giver store fordele i montagearbejde og et flot visuelt resultat.

Effektivitet

Vores robotter arbejder kontinuerligt og øger vores produktivitet og giver jer større forsyningssikkerhed.

Fleksibilitet

Vi har specialiseret os i programmering af svejserobotterne, hvilke har resulteret i at det kan svare sig at benytte svejserobotter selv ved små og mindre styk tal.

Besparelser

En lasersvejs er op til 10 gange hurtigere end manuel svejs. Ligeledes er risikoen for fejl stort elimineret. Det giver en økonomisk besparelse og kortere leveringstid.

Flottere resultat

Det færdige produkt står skarpt og oftest vil der ikke være behov for at slibe og pudse før evt. viderebearbejdning.

Sikkerhed

Ved at bruge robotter til svejning kan ensformige opgaver overlades til maskiner, hvilket forbedrer arbejdsmiljøet og reducerer risikoen for personskader.

Book et møde

Vi er stolte af vores fabrik og viser gerne den gerne frem. Book et møde og lad os får en uforbindende snak om mulighederne og om hvordan dine produkter kunne passe ind.

MOHO Works A/S

Vi skal være lidt bedre i dag, end vi var i går

© Copyright 2023 MOHO Works A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®