MOHO Works

Buk & robot

Et niveau udover normalen

Lasersvejs stiller krav til at det enkelt emne bukkes præcist og at ensartetheden er i top. Det stiller enorm store krav til bukkeprocessen. Det gælder om at ramme den specificerede bukkevinkel for hvert eneste buk, hver eneste gang. Det er et samspil mellem mand, maskine, metode, værktøjer og robot.

Tyndpladebuk er ikke længere kun et spørgsmål om maskine og mand. Moderne tyndpladebuk er en langt mere kompliceret proces. Hos MOHO Works benytter vi den nyeste tekniske software hvorfor bukkeprocessen starter på kontoret, hvor programmører forbereder bukkeprogrammer og skæreprogrammer i samme proces. Det giver en kæmpe tidsbesparelser og vi kommer hurtigere til det endelige resultat. I dag er det spørgsmål om minutter for noget der tidligere tog timer.

Bukkeprocessen er en af de processer indenfor tyndpladebearbejdning hvor der er allerflest manupulationer og traditionelt har det været en manuel proces. Hos MOHO Works har vi gennem de sidste år arbejdet målrettet på at flytte så mange emner som muligt med stor tonnage.

Vi arbejder i dag med flere løsninger som indbefatter en panelbukker med robot og en kantpresse med robot, som begge flytter store volumer. 

Robotterne giver en fantastisk ensartethed og reproducerbarhed der sikre at vores emner problemfrit kan bearbejdes videre i lasersvejs og andre processe.

Men buk er ikke bare et buk og mange opgaver kræver erfaring og specialviden, så der er heldigvis fortsat behov for den dygtige håndværker til at håndtere alle de mere delikate opgaver og mindre serier. Vores bukke afdeling udfører stort set alle opgave i længder op til 4 meter.

MOHO Works A/S

Vi skal være lidt bedre i dag, end vi var i går

© Copyright 2023 MOHO Works A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®