MOHO Works

Komponenter til medicoindustrien

Innovation og krav

Som mangeårig underleverandør til en række forskellige producenter i medicoindustrien har vi hos MOHO Works opbygget en unik viden og stærke kompetencer indenfor funktionalitet, ensartethed, dokumentation og den visuelle kvalitet.

Vores direktør og ejer, Morten Holm, kommer oprindeligt fra Medicoindustrien og bidrager med erfaring og viden, som gør at vi kan sætte os dybere ind i vores kunders slutbrugeres behov og krav.

Præcision, innovation og finish

Vores medicokunder har naturligt høje kvalitetskrav og arbejder ofte med innovation af komplicerede emner. Der er store krav både præcision og ensartethed således at den efterfølgende montage process lettes og slutproduktet i sidste end får den ønskede kvalitet og finish.

Vi kan bruge vores erfaring fra de mange forskelligartede emner, vi producere, til at være en kreativ medspiller i udviklingsfasen og være med til at bidrage med nye innovative løsninger eller produktionsmetoder.

De høje krav til design og funktionalitet imødekommer vi ved at indgå i en tæt dialog med dig som kunde, ligesom vi aktivt deltager i udviklingen af nye produkter.

MOHO Works A/S

Vi skal være lidt bedre i dag, end vi var i går

© Copyright 2023 MOHO Works A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®