MOHO Works

Svejs

Svejseteknologien har udviklet sig enorm det seneste årti. Der findes i dag mange forskellige svejsteknologier der hver har sin force. Udover at kunne håndtere konventionelle svejse metoder på manuel vis, har vi hos MOHO Works satset tunget på lasersvejs som er svejs på øverste hylde.

Lasersvejs

Vi har i dag to forskelle typer af TruWeld lasersvejse robotter fra Trumpf, hver med sine unikke fordele. Vi kan svejse i alle godstykkelser fra under 0,3mm til 10mm. Med dette favner vi utrolig bredt af hvad hvilken opgaver vi kan løse. Lasersvejs har desuden egenskab at man kan svejse i alle materiale legeringer og tilmed svejs forskellige type af legeringer samme som f.eks. rustfri stål og aluminium. Fordelene er mange så tal med vores specialister om hvordan du med fordel vil kunne benytte lasersvejs.

TIG svejserobot

Vores Migatronic Cowelder benytter konventionel TIG svejs monteret på en robot. Den udmærker sig ved hurtige opstillingstider, stor fleksibilitet- og ensartethed. Svejsningerne er altid upåklagelige og der kan svejses med og uden tråd. Dens styrke ligger i rustfri stål og jern, men aluminium er også en mulighed med forbehold.

Manuel svejs

Vi kan tilbyde en håndfuld af forskellige svejsemetoder som indbefatter CO2, MIG, TIG og MAG alle med svejseanlæg fra Migatronic. Herudover tilbyder vi sølvlodning.

Punktsvejs

Vi har indgående kendskab til punktsvejsning og kan sikre meget lille fejlrate selv ved stor volume. Udover konventionel punktsvejs af forskelle typer, har vi som en af de få en Amada TS-86-K punktsvejsemaskine.

MOHO Works A/S

Vi skal være lidt bedre i dag, end vi var i går

© Copyright 2023 MOHO Works A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®