MOHO Works

PTA/Forberedelse

Teknisk sagsbehandling

What come in goes out! – eller på dansk, det man stopper ind - kommer ud igen. Det bliver ikke bedre end det. For i sidste ende at du kan modtage det ønskede produkt, er det af afgørende betydning, at MOHO Works får alle informationer, ønsker, krav og øvrige detaljer før en produktion igangsættes.

Vi arbejder i et start of the art produktionsstyringssystem hvor hver en operation, delkomponent, råvare, værktøj, tegning og instruks dokumenteres. Hvert enkelt emne er sin egen sag, og vi opretter et samlet sagskompleks før en produktionsordre igangsættes.

I denne proces er dialog mellem jer og os af afgørende betydning for om vi forstår opgaven til fulde. Vi har forfinet denne proces og sikre at emnet kun skal produceres én gang. Går noget galt, tager vi naturligvis vores del af ansvaret.

Teknisk tegning

Oftest modtager vi tegning fra vores kunder, men vi tilbyder også konstruktion og tegning af emner. Ofte har vi behov for at udarbejde en intern arbejdstegning med flere detaljer til vores produktion.

Vi kan modtage stort set alle tænkelige filformater, så vi har stor fleksibilitet.

Maskin programmering

På grundlag af de tekniske tegninger programmeres vores maskiner. Softwaremæssigt er der sket et kvantespring i hvordan software og maskine samspiller. Rykraden i vores maskine programmering er software løsninger fra maskinproducenten Trumpf, hvoraf vi benytter Trutops Boost, Trutops Bend og Trutops Weld.

De nye softwareløsninger har rykket meget af programmeringen væk fra maskinerne, hvilke giver kortere opstillingstider og dermed mere maskintid. Hvilke i sidste ende giver bedre priser.

MOHO Works A/S

Vi skal være lidt bedre i dag, end vi var i går

© Copyright 2023 MOHO Works A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®