MOHO Works

Pladeskæring

Det meste at det vi producere starter med pladeskæring. Vi råder over flere maskiner med forskellige teknologier med hver sine fordele. Vores maskiner kan tage storformat plader dvs. 3000x1500mm, med godstykkelse op til 20mm. Men vi arbejder sjældent i godstykkelse over 6mm. Alle vores maskiner kommer fra den ledende maskinproducent, Trumpf i Tyskland.

Skæring med CO2 laser

CO2 lasere er gennemprøvede industrielle lasere, som er holdbare og robuste. Deres skærekvalitet er så høj, at der for det meste ikke er behov for at efterbearbejde kanterne. Bølgelængden på 10,6μm giver gratfrie kanter, som har meget lav overfladeruhed og er umiddelbart klar videre bearbejdning. Vores CO2 laser har en 4kw laserkilde. CO2 lasere er generelt under udfasning da de er dyre at drifte, men MOHO Works er en af de få der holder fast i teknologien grundet den fantastiske skærekvalitet. CO2 laseren er god til at skære i rustfri stål, jern, aluminium, zink m.m. Den egner sig ikke til materialer som kobber og messing, da der er risiko for refleksion der kan beskadige laserkilden.

Skæring med Fiber laser

Solid-state lasere som på dansk går under navnet fiber laser giver dig mulighed for at skære hurtigt, især når du skærer tynde plader. Dette er muliggjort af de køre med en bølgelængde på omkring 1,03 μm. Det betyder, at energien absorberes mere intenst af materialet end med en CO2-laser. Laseren tilfører dermed mere energi til pladen, hvilket muliggør hurtigere skæring. Fiber laseren skal skære i alle metaller men der kommer altid en lille grat på kantens underside.

Skæring med stans

Stans har en langt række fordele over laserskæring særlig nå det kommer til hastighed. Med de rette værktøjer kan man udstanse runde, firkantede, oval huller m.m. Der er mulighed for alverdens 3D formgivning såsom optryk, gevindskæring, undersænke, prægning og meget mere. Hos MOHO Works har vi over 500 unikke værktøjer i vores værktøjsbank.

Skæring med kombination af stans og laser med indbygget ilægnings- og udlægningsrobot

Vi har en kombineret stans med indbygget fiber laser. Med denne maskine får vi fordelen af begge verdener. Formgivningen laves vha. stansedelen og skæring af lange linjer og små skærekonturer laves vha. laserdelen. For at afslutte den håndteringsfri bearbejdning ilægges den rå plade af ilægningsrobotten og de færdig skårne emner udlægges på en palle af den integrerede sorteringsrobot.

MOHO Works A/S

Vi skal være lidt bedre i dag, end vi var i går

© Copyright 2023 MOHO Works A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®